Šli smo skozi celoten proces kave... Od semena do kavice v skodelici... Nabiranje - se mi zdi, da mi ni šlo najbolje od rok, sem se bolj ukvarjala s slikcami in snemanjem, potem je sledilo izkoščičenje kjer je svojo moč pokazal Saško, medtem ko je Boštjan veselo kramljal in pripravljal ogenj za praženje... Seveda je bilo potrebno kavo pred praženjem še oluščiti v čemer smo se preizkusili vsi... Prav tako smo se družinsko posedli okoli ognja in kavo prepražili in jo nato na fino zmleli (da ne bo pomote, tukaj ni mlinčkov)...
Nato je sledil še preizkus našega produkta s katerim smo navdušeno nazdravili...
Po izkušnji s kavico je sledilo kosilo tradicionalno za pleme Chaga seveda ni manjkala tudi pokušina bananinega piva in vina...
-V-
3 komentarji:
A je bil espresso ali turška?
Hmmm dobro vprašanje... Je bla kr čist lokalna scena... Menda je bla kr ok... Men tko nobena ne steče po grlu ��
Pa taka kofetarca.... Seveda je bla espresso turška! ;)
Objavite komentar