Toplo je, sonček je, kar pomeni, da diši že po pomladi...
Meso mamo, roštilj tud... kar pomeni, da se roštiljadaaaaa lahko začne...
Meso mamo, roštilj tud... kar pomeni, da se roštiljadaaaaa lahko začne...
Najprej prpravmo roštilj...
In oglje...
In da oglje dobro zažari, mu je treba včasih mejčkn pomagat...
Za predjed je pa treba najprej nože na brusit...
(familjarni glavni brusilec nožev, je seveda Grega)
... ker če je nož fino nabrušen, se tud meso lažje obdela :-)
Sej slikca vse pove...
Obložene mize mi žal ni ratal slikat, smo prehitr zapopadl hrano ;-)
In oglje...
In da oglje dobro zažari, mu je treba včasih mejčkn pomagat...
Za predjed je pa treba najprej nože na brusit...
(familjarni glavni brusilec nožev, je seveda Grega)
... ker če je nož fino nabrušen, se tud meso lažje obdela :-)
Sej slikca vse pove...
Obložene mize mi žal ni ratal slikat, smo prehitr zapopadl hrano ;-)
-V-
Ni komentarjev:
Objavite komentar